See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
17.05.1985
+37255589983
aleksandra@tftak.eu
17.05.1985−12.01.2015 Ošeka, Aleksandra

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
27.10.2006–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2012–...   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia, doktoriõpe
2006–2008   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnika ja tootearendus - loodusteaduse magistrikraad
2003–2006   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toidutehnika ja tootearendus - tehnikateaduse bakalaureusekraad
1991–2003   
Haabersti Vene Gümnaasium, keskharidus (hõbemedal)
 
 
Lisainfo
26-30 January 2015 - VLAG Course „Advanced Food Analysis“. Organised by the the Graduate School VLAG, in co-operation with Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, The Netherlands
06.09.2013 - 12.02.2014 visiting student at The University of Reading, Department of Food and Nutritional Sciences, UK

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
5.2.
2015
5.2.
2014
1.1.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
5.2.
2010
5.2.
2010
20.02.2020
17.05.1985
+37255589983
aleksandra@tftak.eu
17.05.1985−12.01.2015 Ošeka, Aleksandra

Career

Institutions and positions
27.10.2006–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2012–...   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology, PhD student
2006–2008   
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Food Engineering and Product Development - Master's degree
2003–2006   
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Food Engineering and Product Development - Bachelor's degree
1991–2003   
Haabersti high school
 
 
Additional information
26-30 January 2015 - VLAG Course „Advanced Food Analysis“. Wageningen University, The Netherlands
06.09.2013 - 12.02.2014 visiting PhD student at The University of Reading, Department of Food and Nutritional Sciences, UK

Publications

Category
Year
Publication
 
5.2.
2015
5.2.
2014
1.1.
2013
5.2.
2013
5.2.
2012
5.2.
2010
5.2.
2010
20.02.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
MUUEU28668Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.200830.06.2009Toomas Paalme; Raivo Vilu; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus903 909,35 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR