See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
13.07.1974
51962432
6 706 742
anna.kikkas@kalev.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2004–...   
AS Kalev, Tootearenduse spetsialist
2004-...AS Kalev, Tootearenduse spetsialist
2003-2004 Eesti Toiduainetööstuse Liit, konsultant
2000-2003 AS Kalev, analüütik - tehnoloog
1997-2000 AS Kalev, tehnoloogiainsener
1993-1996 AS Rakvere Lihakombinaat, AS Rakvere Piim, keemik ja mikrobioloog suvevaheaegadel
 
 
Haridustee
2003-... TTÜ (Tallinna Tehnikaülikool), Bio- ja toiduainetehnoloogia, doktoriõpe
2001-2003 TTÜ, Keemia- ja materjalivaldkonna õpetajakoolitus. Keemia- ja materjalitehnoloogia õpetaja kutse.
1997 - 2000 TTÜ, Bio- ja toiduainetehnoloogia, magistrantuur.
1992-1997 TTÜ, Toiduainekeemia ja -tehnoloogia eriala inseneri diplomiõpe
1985 - 1992 Kadrina Keskkool
1981 - 1985 Narva 2. Keskkool
1985 - 1992 Rakvere Lastemuusikakool
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2004 - ...TFTAK ( Toidu- ja Fermentatsiooni Tehnoloogia Arenduskeskus), konsultant

Kvalifikatsioon

Teaduspreemiad ja tunnustused
0, Anna Kikkas, 1997 TTÜ, Inseneri Diplom , CUM LAUDE 1992, Kadrina Keskkool, Hõbemedal
 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); PÕHISUUND: „Kondiitritoodete mittestabiilsust põhjustavad füüsikalis-keemilised faktorid“ Juhendaja Prof. Toomas Paalme Uurimistöö põhisuunad on: 1) Leida suhkruliste jt. kondiitritoodete vananemist põhjustavad peamised faktorid 2) Leida lahendused kondiitritoodete vananemise aeglustamsieks
 
 
Lisainfo
Tehnikamagister
Tallinna Tehnikaülikool, 2000
5.04.2018
  • Leitud 2 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
SFSF0142497s03Postgenoomne protsessidisain toidu- ja keskkonnabiotehnoloogias01.01.200331.12.2007Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond348 925,64 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR