Erge Tedersoo
https://www.etis.ee/CV/Erge_Tedersoo/est
19.08.1954
6202953
erge.tedersoo@gmail.com
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
01.09.2011–31.12.2016
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, Assistent (1,00)
2001–2011
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, Assistent (1,00)
1995–2001
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool, Teadur (1,00)
1986–1995
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Teadur (1,00)
1983–1986
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, nooremteadur (1,00)
1977–1983
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, insener (1,00)
Haridustee
1996–1996
Suurbritannia, Humberside ja Hulli ülikoolid, kahenädalane täiendamine
1995–1995
Suurbritannia, Humberside ülikool, magistrikursus
1994–1997
Tallinna Tehnikaülikool, magistrantuur
1972–1977
Tallinna Polütehniline Instituut, üliõpilane
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2004−...
RAS Metrosert, audiitor toidutööstusettevõtete toiduohutuse juhtimissüsteemide hindamisel
1998−...
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, TEM ekspert
1996−...
Eesti Toiduainetööstuse Liit, ekspert
1993−2011
Eesti Akrediteerimiskeskus, tehniline assessor
Loometöö
ISO standardi ISO 22000:2005 (Food safety Management Systems. Requirements for any organization in the food chain) tõlge eesti keelde: EVS-ISO 22000: 2006 (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas), 2006
Tehnilise spetsifikatsiooni ISO/TS 22004:2005 (Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000:2005) tõlge eesti keelde: ISO/TS (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Juhised ISO 22000:2005 rakendamiseks), 2006
Tehnilise spetsifikatsiooni ISO/TS 22004:2005 (Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000:2005) tõlge eesti keelde: ISO/TS (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Juhised ISO 22000:2005 rakendamiseks), 2006
Lisainfo
1. 2008 - 2010 - Rahvusvahelise projekti IDEFICS uuringu moodul: Maitsmistestide korraldamine ja koordineerimine Eesti koolides 8...10 a õpilastele koostöös TAI-ga; testide ettevalmistaja ja läbiviija
2. 01.01.2003-31.12.2005 – Rahvusvahelise koostööprojekti ISEKI-Food 104934-CP-1/3-2005-1-PT-TN; Eesti poolne kontaktisik TTÜ-s; osalus I ja IV töörühma töös.
3. 01.01. 2004 - 31.12.2004 - CIAA ja ETTL vahelise rahvusvahelise koostööprojekti Business Support Program (BSP) Eesti poolne lepingu tööülesannete täitja. Eesti 22 toidutööstusettevõtte hetkeolukorra kaardistamine toiduohutuse tagamisel. Ettevõtete nõustamine HACCP-süsteemide parendamises ja juurutamises.
4. 01.11.2003 - 30.11.2004 - PHARE projekti ES 010501 Toidujärelvalvesüsteemi tugevdamine Eestis – Strenghtening of the Food Inspection System in Estonia. Põllumajandusministeeriumi juurde moodustatud töörühma liige.
ENESETÄIENDUS:
1. Täiendusõppe kursus CMC0023 – õppejõult õppejõule: „Kvaliteet õppetöös“. TTÜ, 27.05.2015.
2. Sensoorse analüüsi koolitus EPKK TEM-ekspertidele: „Meeleelundite tundlikkuse testimine“.(6 tundi) TFTAK, 10.04.2012.
3. Sensoorse analüüsi kursus -" Toidu sensoorne uuring ja analüütilised meetodid". Prof. Heli Tuorila. Helsinki Ülikool
(24 tundi),TFTAK, 2008.
4. TTÜ koolituskursus "Pedagoogika ja õppemetoodika" (14 tundi), TTÜ, 2006.
2. 01.01.2003-31.12.2005 – Rahvusvahelise koostööprojekti ISEKI-Food 104934-CP-1/3-2005-1-PT-TN; Eesti poolne kontaktisik TTÜ-s; osalus I ja IV töörühma töös.
3. 01.01. 2004 - 31.12.2004 - CIAA ja ETTL vahelise rahvusvahelise koostööprojekti Business Support Program (BSP) Eesti poolne lepingu tööülesannete täitja. Eesti 22 toidutööstusettevõtte hetkeolukorra kaardistamine toiduohutuse tagamisel. Ettevõtete nõustamine HACCP-süsteemide parendamises ja juurutamises.
4. 01.11.2003 - 30.11.2004 - PHARE projekti ES 010501 Toidujärelvalvesüsteemi tugevdamine Eestis – Strenghtening of the Food Inspection System in Estonia. Põllumajandusministeeriumi juurde moodustatud töörühma liige.
ENESETÄIENDUS:
1. Täiendusõppe kursus CMC0023 – õppejõult õppejõule: „Kvaliteet õppetöös“. TTÜ, 27.05.2015.
2. Sensoorse analüüsi koolitus EPKK TEM-ekspertidele: „Meeleelundite tundlikkuse testimine“.(6 tundi) TFTAK, 10.04.2012.
3. Sensoorse analüüsi kursus -" Toidu sensoorne uuring ja analüütilised meetodid". Prof. Heli Tuorila. Helsinki Ülikool
(24 tundi),TFTAK, 2008.
4. TTÜ koolituskursus "Pedagoogika ja õppemetoodika" (14 tundi), TTÜ, 2006.
Kvalifikatsioon
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
Lisainfo
Juhendatud bakalaureusetööd:
1. Triin Merilyn Varatalu. Viie Eestis kasvava marjakultuuri võrdlus mõnede füüsikalis-keemiliste analüüside põhjal. Tallinn,2015, 35 lk
2.Maxim Bilovitskiy. Porgandi ja kõrvitsa säilitamine ning töötlemine. Tallinn, 2014, 49 lk
3. Sigrid Reinsalu. Nisujahu küpsetusomaduste hindamine kleepvalgu füüsikaliste omaduste põhjal. Tallinn, 2013, 43 lk
4. Angelika Kärber. Sool toidus ja selle mõju tervisele. Kloriidioonide määramine mineraalvetes. Tallinn, 2013, 34 lk
5. Kai Leola. Koduõlle valmistamine ja selle analüüs. Tallinn, 2013, 33 lk
6. Jane Artov. taimsed õlid ja nende omaduste muutumine kartulite friteerimisel. Tallinn, 2012, 34 lk
7. Kira Varvarova. Koduveini kvaliteedi hindamine. Tallinn, 2012, 39 lk
8. Laura Vana. Omavalmistatud rukkileiva kvaliteedi hindamine keemilise, füüsikalise ja sensoorse analüüsi põhjal. Tallinn, 2012, 46 lk
1. Triin Merilyn Varatalu. Viie Eestis kasvava marjakultuuri võrdlus mõnede füüsikalis-keemiliste analüüside põhjal. Tallinn,2015, 35 lk
2.Maxim Bilovitskiy. Porgandi ja kõrvitsa säilitamine ning töötlemine. Tallinn, 2014, 49 lk
3. Sigrid Reinsalu. Nisujahu küpsetusomaduste hindamine kleepvalgu füüsikaliste omaduste põhjal. Tallinn, 2013, 43 lk
4. Angelika Kärber. Sool toidus ja selle mõju tervisele. Kloriidioonide määramine mineraalvetes. Tallinn, 2013, 34 lk
5. Kai Leola. Koduõlle valmistamine ja selle analüüs. Tallinn, 2013, 33 lk
6. Jane Artov. taimsed õlid ja nende omaduste muutumine kartulite friteerimisel. Tallinn, 2012, 34 lk
7. Kira Varvarova. Koduveini kvaliteedi hindamine. Tallinn, 2012, 39 lk
8. Laura Vana. Omavalmistatud rukkileiva kvaliteedi hindamine keemilise, füüsikalise ja sensoorse analüüsi põhjal. Tallinn, 2012, 46 lk
Õpetatavad ained:
1. Toiduohutus KTO0170 (30 tundi loenguid; kodutöö; eksam) sügissemestril
2. Toidu sensoorne analüüs KTO0160 (8 tundi loenguid; praktikumid 16 tundi ( 3 rühma, 4 tunni kaupa, 4 nädalat - 48 tundi; eksam) sügissemestril
3. Toidu keemiline analüüs KTT0230 ( praktikumid 48 tundi (4 rühma, 4 tunni kaupa, 12 nädalat - 192 tundi; arvestus) kevadsemestril
4.Toiduohutus KTO3170 Kuressaare Kolledzi üliõpilastele (24 tundi loenguid; eksam) sügissemestril
5.Toidu sensoorne analüüs KTO0160 (8 tundi loenguid; praktikumid 16 tundi ( 3 rühma, 4 tunni kaupa, 4 nädalat - 48 tundi; eksam) kevadsemestril
1. Toiduohutus KTO0170 (30 tundi loenguid; kodutöö; eksam) sügissemestril
2. Toidu sensoorne analüüs KTO0160 (8 tundi loenguid; praktikumid 16 tundi ( 3 rühma, 4 tunni kaupa, 4 nädalat - 48 tundi; eksam) sügissemestril
3. Toidu keemiline analüüs KTT0230 ( praktikumid 48 tundi (4 rühma, 4 tunni kaupa, 12 nädalat - 192 tundi; arvestus) kevadsemestril
4.Toiduohutus KTO3170 Kuressaare Kolledzi üliõpilastele (24 tundi loenguid; eksam) sügissemestril
5.Toidu sensoorne analüüs KTO0160 (8 tundi loenguid; praktikumid 16 tundi ( 3 rühma, 4 tunni kaupa, 4 nädalat - 48 tundi; eksam) kevadsemestril
Koolituste läbiviimine:
1.„24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 15.09-17.09.2015, TTÜ, TI
2.„24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 10.03-12.03.2015, TTÜ, TI
3. „Sensoorse analüüsi alused ja pagaritoodete sensoorne hindamine“ Eesti Pagari spetsialistidele (praktiline tegevus 4 tundi), 23.01.2015, TTÜ, TI
4. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 04.11-06.11.2014, TTÜ, TI
5. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 27.05-29.05.2014, TTÜ, TI
6. „Toidu sensoorne analüüs“, (praktiline tegevus 4 tundi), 14.03.2014, TTÜ, TI
7. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 19.11.-21.11.2013, TTÜ, TI
8. „Toidu sensoorne analüüs“, (praktiline tegevus 4 tundi), 14.12.2012 ja 08.01.2013, TTÜ, TI
1.„24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 15.09-17.09.2015, TTÜ, TI
2.„24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 10.03-12.03.2015, TTÜ, TI
3. „Sensoorse analüüsi alused ja pagaritoodete sensoorne hindamine“ Eesti Pagari spetsialistidele (praktiline tegevus 4 tundi), 23.01.2015, TTÜ, TI
4. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 04.11-06.11.2014, TTÜ, TI
5. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 27.05-29.05.2014, TTÜ, TI
6. „Toidu sensoorne analüüs“, (praktiline tegevus 4 tundi), 14.03.2014, TTÜ, TI
7. „24 tunnine toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele“, (lektor, loenguid 8 tundi), 19.11.-21.11.2013, TTÜ, TI
8. „Toidu sensoorne analüüs“, (praktiline tegevus 4 tundi), 14.12.2012 ja 08.01.2013, TTÜ, TI
Juhendatud väitekirjad
Publikatsioonid
Klass
Aasta
Publikatsioon
1.2.
2014
6.2.
2010
6.2.
2010
6.2.
2010
3.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2004
3.2.
2003
3.2.
2002
3.2.
2000
5.2.
2000
3.1.
1999
5.2.
1999
5.2.
1999
29.04.2019
Erge Tedersoo
https://www.etis.ee/CV/Erge_Tedersoo/eng
19.08.1954
6202953
erge.tedersoo@gmail.com
Career
Institutions and positions
01.09.2011–31.12.2016
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Assistant (1,00)
2001–2011
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Assistant (1,00)
1995–2001
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Chair of Food Science, Researcher (1,00)
1986–1995
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing, Researcher (1,00)
1983–1986
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, researcher (1,00)
1977–1983
Tallinn University of Technology , Faculty of Chemical and Materials Technology, engineer (1,00)
Education
1996–1996
UK, Universities of Humberside and Hull , two weeks learning program
1995–1995
UK, Humberside University, Master course
1994–1997
TUT, Master studies
1972–1977
Tallinn Technical University, student
R&D related managerial and administrative work
2004−...
Collaboration with Metrosert as auditor in assessment of Food Safety Management Systems in Food enterprises
1998−...
Collaboration with the Estonian Chamber of Agriculture and Commerce ( ECAC), expert of food sensory analysis
1996−...
Collaboration with Association of Estonian Food Industry, expert of food quality
1993−2011
Collaboration with Estonian Accreditation Centre, assessor of chemical analysis of food
Creative work
Translation of ISO standard ISO 22000:2005 (Food safety Management Systems. Requirements for any organization in the food chain) into estonian language: EVS-ISO 22000: 2006 (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas), 2006
Translation of Technical specification ISO/TS 22004:2005 (Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000:2005) into estonian language: ISO/TS (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Juhised ISO 22000:2005 rakendamiseks), 2006
Translation of Technical specification ISO/TS 22004:2005 (Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000:2005) into estonian language: ISO/TS (Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Juhised ISO 22000:2005 rakendamiseks), 2006
Additional information
1. 2008-2010 - International project IDEFICS research module: Arrangement and coordination of taste tests for 8..10 years old pupils of Estonian schools in cooperation with TAI; contract executor.
2. 01.01.2003-31.12.2005 – International project ISEKI-Food 104934-CP-1/3-2005-1-PT-TN; contact person from TUT; participant of I and IV workgoups.
3. 01.01. 2004 - 31.12.2004 – International Project Business Support Program (BSP) between CIAA and ETTL; executor of working tasks from Estonian side.
4. 01.11.2003-30.11.2004 - PHARE project ES 010501 Strenghtening of the Food Inspection System in Estonia. Member of working group of Ministry of Agriculture.
TRAINING OF TRAINERS:
1. Course CMC0023 – from trainers to trainers: „Qality in studying“. TUT, 27.05.2015.
2. Sensory analysis training and test of ECAC RET- experts senses. TFTAK, 2012
3. Course of sensory analysis "Sensory food research and analytical sensory methods". Heli Tuorila. Univ of Helsinki (24 h), TFTAK, 2008
4. Training course of TUT "Pedagogic and training methods" (14 h), TUT, 2006
2. 01.01.2003-31.12.2005 – International project ISEKI-Food 104934-CP-1/3-2005-1-PT-TN; contact person from TUT; participant of I and IV workgoups.
3. 01.01. 2004 - 31.12.2004 – International Project Business Support Program (BSP) between CIAA and ETTL; executor of working tasks from Estonian side.
4. 01.11.2003-30.11.2004 - PHARE project ES 010501 Strenghtening of the Food Inspection System in Estonia. Member of working group of Ministry of Agriculture.
TRAINING OF TRAINERS:
1. Course CMC0023 – from trainers to trainers: „Qality in studying“. TUT, 27.05.2015.
2. Sensory analysis training and test of ECAC RET- experts senses. TFTAK, 2012
3. Course of sensory analysis "Sensory food research and analytical sensory methods". Heli Tuorila. Univ of Helsinki (24 h), TFTAK, 2008
4. Training course of TUT "Pedagogic and training methods" (14 h), TUT, 2006
Qualifications
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology
Additional information
Supervised Bachelor theses
1. Triin Merilyn Varatalu. Comparison of five Estonian berry cultures on the bases of physico-chemical analyses.Tallinn,2015,35 p
2. Maxim Bilovitskiy. Carrot and pumpkin preservation and processing. Tallinn, 2014, 49 p
3. Sigrid Reinsalu. Assessment of wheat flour cooking quality based on rheological properties of gluten. Tallinn, 2013, 43 p
4. Angelika Kärber. Salt in food and its effects on health. Determination of chloride ions in mineral waters. Tallinn, 2013, 34 p
5. Kai Leola. Home beer making and its analysis. Tallinn, 2013, 33 p
6. Jane Artov. Vegetable oils and changes in their properties in deep-frying potatoes. Tallinn, 2012, 34 p
7. Kira Varvarova. The evaluation of the quality of homemade wine. Tallinn, 2012, 39 p
8. Laura Vana. Homemade rye bread quality assessment based on chemical, physical and sensory analysis. Tallinn, 2012, 46 p
1. Triin Merilyn Varatalu. Comparison of five Estonian berry cultures on the bases of physico-chemical analyses.Tallinn,2015,35 p
2. Maxim Bilovitskiy. Carrot and pumpkin preservation and processing. Tallinn, 2014, 49 p
3. Sigrid Reinsalu. Assessment of wheat flour cooking quality based on rheological properties of gluten. Tallinn, 2013, 43 p
4. Angelika Kärber. Salt in food and its effects on health. Determination of chloride ions in mineral waters. Tallinn, 2013, 34 p
5. Kai Leola. Home beer making and its analysis. Tallinn, 2013, 33 p
6. Jane Artov. Vegetable oils and changes in their properties in deep-frying potatoes. Tallinn, 2012, 34 p
7. Kira Varvarova. The evaluation of the quality of homemade wine. Tallinn, 2012, 39 p
8. Laura Vana. Homemade rye bread quality assessment based on chemical, physical and sensory analysis. Tallinn, 2012, 46 p
Teaching activities:
1. Food safety KTO0170 (30 h lectures; homework; ekzam) autumn
2. Food sensory analysis KTO0160 (8 h lectures; practice 16 h ( 3 groups, 4 h, 4 weeks - 48 h; ekzam) autumn
3. Food chemical analysis KTT0230 (practice 48 h (4 groups, 4 h, 12 weeks - 192 h; test) spring
4. Food safety KTO3170 Kuressaare Kolledz, 24 hours lectures,ekzam; autumn
5. Food sensory analysis KTO0160 (8 h lectures; practice 16 h ( 3 groups, 4 h, 4 weeks - 48 h; ekzam) spring
1. Food safety KTO0170 (30 h lectures; homework; ekzam) autumn
2. Food sensory analysis KTO0160 (8 h lectures; practice 16 h ( 3 groups, 4 h, 4 weeks - 48 h; ekzam) autumn
3. Food chemical analysis KTT0230 (practice 48 h (4 groups, 4 h, 12 weeks - 192 h; test) spring
4. Food safety KTO3170 Kuressaare Kolledz, 24 hours lectures,ekzam; autumn
5. Food sensory analysis KTO0160 (8 h lectures; practice 16 h ( 3 groups, 4 h, 4 weeks - 48 h; ekzam) spring
Providing of training courses:
1. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 15.09-17.09.2015, TUT, Dep of Food Processing
2. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 10.03-12.03.2015, TUT, Dep of Food Processing
3. „Sensory anaysis and sensory assessment of bakery products“ for Estonian Bakery specialists (practice 4 h), 23.01.2015, TUT, Dep of Food Processing
4. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 04.11-06.11.2014, TUT, Dep of Food Processing
5. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 27.05-29.05.2014, TUT, Dep of Food Processing
6. „Food sensory analysis“, (practice 4 h), 14.03.2014, TUT, Dep of Food Processing
7. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 19.11.-21.11.2013, TUT, Dep of Food Processing
8. „Food sensory analysis“, (practice 4 h), 14.12.2012 ja 08.01.2013, TUT, Dep of Food Processing
1. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 15.09-17.09.2015, TUT, Dep of Food Processing
2. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 10.03-12.03.2015, TUT, Dep of Food Processing
3. „Sensory anaysis and sensory assessment of bakery products“ for Estonian Bakery specialists (practice 4 h), 23.01.2015, TUT, Dep of Food Processing
4. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 04.11-06.11.2014, TUT, Dep of Food Processing
5. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 27.05-29.05.2014, TUT, Dep of Food Processing
6. „Food sensory analysis“, (practice 4 h), 14.03.2014, TUT, Dep of Food Processing
7. „24 hours food hygiene training for food handlers“, (lecturer, lectures 8h), 19.11.-21.11.2013, TUT, Dep of Food Processing
8. „Food sensory analysis“, (practice 4 h), 14.12.2012 ja 08.01.2013, TUT, Dep of Food Processing
Supervised dissertations
Publications
Category
Year
Publication
1.2.
2014
6.2.
2010
6.2.
2010
6.2.
2010
3.1.
2007
3.2.
2007
3.2.
2004
3.2.
2003
3.2.
2002
3.2.
2000
5.2.
2000
3.1.
1999
5.2.
1999
5.2.
1999
29.04.2019
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 2 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MUU | T250 (0140250s98) | Biotehnoloogilised rakendused toiduainete tehnoloogias ja toiduohutuse tagamisel | 01.01.1998 | 31.12.2002 | Toomas Paalme | Tallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool | 56 242,25 EUR | ||
MUU | V255 | Kutseõppe ühine tegevuskava | 01.04.2004 | 01.10.2006 | Raivo Vokk | Tallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool | 17 895,26 EUR |