See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
26.02.1978
irina.stulova@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.01.2017–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Projektijuht (1,00)
01.01.2016–31.12.2016   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.11.2011–31.12.2012   
Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool, Teadur (0,50)
01.03.2009–31.12.2015   
Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, insener (0,50)
2004–31.12.2015   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,50)
01.01.2001–31.12.2004   
AS Balti Sepik, toiduhügieenispetsialist
01.01.2001–31.12.2001   
TTÜ Keemia Instituut, insener
 
 
Haridustee
2001-2003 Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia)
1996-2000 Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (bio- ja toiduainetehnoloogia)
2003–2013   
Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ), doktoriõpe (keemia- ja geenitehnoloogia)
 
 
Lisainfo
Juhendatud bakalaureusetööd:

2004 Kaja Kattai Farmipiimade mikroobikooslusi kujundavad tegurid, seos tehnoloogiaga
2005 Mariane Koplimaa Piimhappebakterid saastemikrofloora potentsiaalsete inhibiitoritena piima mikroobikoosluses
2016 Linda Aasma Juuretisbakterite kasvu uurimine tihendatud piimas
2016 Anna Angerjas Kohupiima valmistamine tihendatud piimast

2019 Kaisa Orgusaar "Fermenteeritud kaerajoogi tootearendus"

Kvalifikatsioon

 
 
Teaduspreemiad ja tunnustused
2015, Irina Stulova, Best Poster Award; For the poster presentation "Volatile compounds in high-temperature cooked long-ripened Old Saare cheese - influence of manufacturing process variability" at the 10th Baltic Conference of Food Science and Technology (FoodBalt-2015), held in Kaunas University of Technology (Lithuania), 21-22 of May 2015
2012, Irina Stulova, Research Paper Award. In recognition of outstanding research contributions by a young investigator to the profession of food microbiology and hygiene at FoodMicro 2012 Symposium in Istanbul, Turkey
2012, Irina Stulova, SA Archimedes poolt väljastatud DoRa välislähetuse stipendium
2011, Irina Stulova, SA Archimedes poolt väljastatud DoRa välislähetuse stipendium
 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T490 Biotehnoloogia
 
 
Lisainfo
27.03-02.06.2006 Uurimistöö Taanis (microbioloogilised ineraktsioonid), The Royal Veterinary and Agriculture University, Copenhagen
21.-25.08.2006 PhD kursus: From Milk to Cheese, Norwegian University of Life Sciences
26.-30.08.2010 PhD kursus: Advanced Food Microbiology, University of Copenhagen
26.-30.01.2015 5th International Advanced Course "Advanced Food Analysis". Organised by the The Graduate School VLAG, in co-operation with Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, The Netherlands and the FP7 EC project Food Integrity

Lõppenud projektid

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
5.2.
2018
5.2.
2018
5.2.
2018
6.7.
2018
6.7.
2017
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2015
5.2.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
1.1.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
1.1.
2009
5.2.
2009
5.2.
2008
5.2.
2008
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2006
5.2.
2006
1.1.
2004
5.2.
2002
13.10.2020
26.02.1978
irina.stulova@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.01.2017–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Project manager (1,00)
01.01.2016–31.12.2016   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.11.2011–31.12.2012   
Tallinn University of Technology , Faculty of Science, Department of Chemistry, Chair of Biotechnology, Researcher (0,50)
01.03.2009–31.12.2015   
Tallinn University of Technology , Faculty of Science, Department of Chemistry, Other staff (0,50)
2004–31.12.2015   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,50)
01.01.2001–31.12.2004   
Baltic Bread Ltd, Food hygiene specialist
01.01.2001–31.12.2001   
TUT Department of Chemistry, engineer
 
 
Education
2001-2003 Tallinn University of Technology, master level (Bio- and Foodtechnology)
1996-2000 Tallinn University of Technology, bachelor level (Bio- and Foodtechnology)
2003–2013   
Tallinn University of Technology (TUT), doctor level (Chemistry and Gene Technology)
 
 
Additional information
Supervised bachelor theses:

2004 Kaja Kattai Factors affecting formation of farm milk microbial communities, effect to technology
2005 Mariane Koplimaa Lactic acid bacteria as possible inhibitors of spoilage microflora in milk microbiota
2016 Linda Aasma The growth of starter cultures in concentrated milk
2016 Anna Angerjas Making curd out of concentrated milk
2019 Kaisa Orgusaar "Development of fermented oat-based drink"

Qualifications

 
 
Honours & awards
2015, Irina Stulova, Best Poster Award, For the poster presentation "Volatile compounds in high-temperature cooked long-ripened Old Saare cheese - influence of manufacturing process variability" at the 10th Baltic Conference of Food Science and Technology (FoodBalt-2015), held in Kaunas University of Technology (Lithuania), 21-22 of May 2015
2012, Irina Stulova, Research Paper Award. In recognition of outstanding research contributions by a young investigator to the profession of food microbiology and hygiene at FoodMicro 2012 Symposium in Istanbul, Turkey
2012, Irina Stulova, Archimedes Foundation DoRa travel award
2011, Irina Stulova, Archimedes Foundation DoRa travel award
 
 
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology
 
 
Additional information
27.03-02.06.2006 Research in Denmark (microbial interactions), The Royal Veterinary and Agriculture University, Copenhagen
21.-25.08.2006 PhD course: From Milk to Cheese, Norwegian University of Life Sciences
26.-30.08.2010 PhD course: Advanced Food Microbiology, University of Copenhagen
26.-30.01.2015 5th International Advanced Course "Advanced Food Analysis". Organised by the The Graduate School VLAG, in co-operation with Agrotechnology and Food Sciences, Wageningen University, The Netherlands and the FP7 EC project Food Integrity

Completed projects

Supervised dissertations

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
5.2.
2019
1.1.
2018
5.2.
2018
5.2.
2018
5.2.
2018
6.7.
2018
6.7.
2017
5.2.
2016
1.1.
2015
5.2.
2015
5.2.
2014
1.1.
2013
1.1.
2013
1.1.
2012
1.1.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
5.2.
2012
1.1.
2011
1.1.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
5.2.
2011
1.1.
2010
5.2.
2010
5.2.
2010
1.1.
2009
5.2.
2009
5.2.
2008
5.2.
2008
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2007
5.2.
2006
5.2.
2006
1.1.
2004
5.2.
2002
13.10.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 15 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUUEU50739Jogurti kiudainetega rikastamine, säilivuse hindamine09.09.201631.12.2016Natalja PartAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
ETFETF7636Juustu mikrostruktuuri mõju biokeemilistele ja mikrobioloogilistele protsessidele juustu valmimise ajal01.01.200831.12.2011Tiiu-Maie LahtTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond39 585,16 EUR
MUULep11084Juustupiima kvaliteet ja selle mõju pika valmimisajaga juustude valmistamisel ning farmipiima kvaliteedi seos sööda kvaliteedi hügieenitingimustega piima tootmisel01.09.201131.08.2014Tiiu-Maie LahtTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool100 000,00 EUR
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
MUUEU50252Piimatoodete töötlemine01.04.201630.09.2016Natalja PartAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus28 500,00 EUR
SFSF0142497s03Postgenoomne protsessidisain toidu- ja keskkonnabiotehnoloogias01.01.200331.12.2007Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond348 925,64 EUR
ETFETF5653Reoveepuhastite jääkmuda anaeroobse termofiilse hügieniseerimise uurimine eesmärgiga laiendada selle kasutamist põllumajanduses sealhulgas ka bioväetiste ja biopestitsiidide tootmiseks01.01.200331.12.2006Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond17 984,75 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR
MUUEU22704Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200531.10.2007Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus1 725 043,14 EUR
MUUEU19691Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus27.10.200426.10.2005Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus338 077,35 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Mary-Liis KüttAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR
MUUEU19712Vee ja karastusjookide kvaliteedi ning ehtsuse kiirkontrolli tehnoloogia ja seadmete väljatöötamine01.03.200528.02.2007Raivo Vilu; Larisa PorõvkinaAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus197 678,60 EUR