See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
13.07.1991
+372 53037140
julia.rosend@gmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.04.2014–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
01.09.2016–31.12.2016   
Tallinna Tehnikaülikool, Nooremteadur (0,25)
 
 
Haridustee
01.09.2016–...   
Tallinna Tehnikaülikool- doktorikraad - eriala: keemia- ja materjalitehnoloogia
01.09.2016–01.06.2017   
Eesti Sommeljeede Erakool - Baaskursus
2014–01.06.2016   
Tallinna Tehnikaülikool– magistrikraad – eriala: toidutehnika ja tootearendus (cum laude)
2011–2014   
Tallinna Tehnikaülikool– bakalaureusekraad – eriala: toidutehnika ja tootearendus (cum laude)
2010–2011   
Tallinna Tehnikaülikool– bakalaureusekraad – eriala: tehniline füüsika (lõpetamata)
1998–2010   
Lasnamäe Vene Gümnaasium, reaalklass (kuldmedal)
 
 
Loometöö
Aroomi instrumentaalanalüüs, sensoorne analüüs, gaaskromatograafia

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2020
1.1.
2020
1.1.
2019
1.1.
2019
1.1.
2019
1.2.
2014
12.10.2020
13.07.1991
+372 53037140
julia.rosend@gmail.com

Career

Institutions and positions
01.04.2014–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
01.09.2016–31.12.2016   
Tallinn University of Technology , Junior Researcher (0,25)
 
 
Education
01.09.2016–...   
Tallinn University of Technology - PhD - Chemical and Materials Technology
01.09.2016–01.06.2017   
Estonian Sommelier School - Basic Course
2014–01.06.2016   
Tallinn University of Technology - Master's Degree - Food Production and Product Development (cum laude)
2011–2014   
Tallinn University of Technology - Bachelor's Degree - Food Production and Product Development (cum laude)
2010–2011   
Tallinn University of Technology - Bachelor's Degree - Applied Physics
1998–2010   
Lasnamäe Russian Gymnasium (Valedictorian)
 
 
Creative work
Instrumental analysis of odor compounds, sensory analysis, gas chromatography

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2020
1.1.
2020
1.1.
2019
1.1.
2019
1.1.
2019
1.2.
2014
12.10.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
1.2.2.1.2017-1-TR01-KA205-039233 ERASMUS+ (2017-1-TR01-KA205-039233)Noorte (18-26 a) Tööhõive Suurendamine Pagarisektoris01.10.201731.03.2019Sirli Rosenvald; Julia RosendAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus22 030,00 EUR (kogurahastus 147 655,00 EUR)
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
RESTARESTA16Uudsete toidutehnoloogiate ja lisandväärtusega toitude arendamise metoodiline platvorm01.07.202030.06.2023Mary-Liis KüttAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus771 372,00 EUR