See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
kart.kontram@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.09.2015–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
01.04.2008–31.12.2014   
Fazer Eesti AS, Fazer Eesti AS, Tootearendusspetsialist (1,00)
 
 
Haridustee
01.09.2015–...   
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia- ja materjalitehnoloogia doktoriõpe
2005–2008   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, MSc (cum laude)
2002–2005   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, BSc (cum laude)
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2015−...   
Eesti Mikrobioloogide Ühendus

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
26.11.2020
kart.kontram@tftak.eu

Career

Institutions and positions
01.09.2015–...   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
01.04.2008–31.12.2014   
Fazer Eesti AS, Fazer Eesti AS, Senior Food Development Specialist (1,00)
 
 
Education
01.09.2015–...   
Tallinn University of Technology, Chemical and Materials Technology, doctoral studies
2005–2008   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, MSc (cum laude)
2002–2005   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, BSc (cum laude)
 
 
R&D related managerial and administrative work
2015−...   
Estonian Society for Microbiology
26.11.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
MUUEU50611Muhu Leib 01.08.201630.11.2016Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
MUUEU50629Säilivuse parendus01.09.201630.11.2016Ene ViiardAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus4 985,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
ETFETF7112Toiduainete vananemine ja stabiilsus01.01.200731.12.2011Katrin LaosTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond56 083,44 EUR