See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
2.06.1986
+1 514 686 4177
+372 51 38 470
kaspar.kevvai@gmail.com

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
08.01.2018–...   
Concordia Ülikool, Montréal, Kanada, Järeldoktor (1,00)
2006–31.12.2017   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (1,00)
 
 
Haridustee
2005–2016   
Tallinna Tehnikaülikool

Lõppenud projektid

Publikatsioonid

Klass
Aasta
Publikatsioon
 
1.1.
2020
1.1.
2018
1.1.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2013
1.1.
2012
1.1.
2011
1.1.
2010
1.1.
2008
5.2.
2007
21.09.2020
2.06.1986
+1 514 686 4177
+372 51 38 470
kaspar.kevvai@gmail.com

Career

Institutions and positions
08.01.2018–...   
Concordia University, Montréal, Canada, Post-Doc (1,00)
2006–31.12.2017   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (1,00)
 
 
Education
2005–2016   
Tallinn University of Technology

Completed projects

Publications

Category
Year
Publication
 
1.1.
2020
1.1.
2018
1.1.
2017
1.1.
2016
1.1.
2014
1.1.
2014
5.2.
2013
1.1.
2012
1.1.
2011
1.1.
2010
1.1.
2008
5.2.
2007
21.09.2020

Otsi projekti

  • {{item.Name}}
Asutus on projekti finantseerija   Asutus on projekti teostaja  
  • {{searchListItem.Name}}
Kõik   Tavaprojektid   Ülemprojektid   Alamprojektid  
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
  • Leitud 6 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF9189B-kompleks vitamiinide metaboloomi analüüs toidu tootmise ahelas.01.01.201231.12.2015Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond57 600,00 EUR
ETFETF7323Keskkonnatingimuste mõju glutatiooni akumulatsioonile ja ainevahetusele Saccharomyces cerevisiae rakkudes01.01.200831.12.2011Ildar NisamedtinovTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond71 043,20 EUR
MUUEU29994Support for Competence Center of Food and Fermentation Technologies01.01.200930.06.2015Raivo Vilu; Toomas Paalme; Urmas SannikAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus7 028 458,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR
SFSF0140090s08Toidu süsteemibioloogia ja füüsika01.01.200831.12.2013Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond705 093,40 EUR
MUUEU48667Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus01.07.201530.06.2022Martin LallAS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus5 697 954,91 EUR