keili@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.09.2012–23.04.2014   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
 
 
Haridustee
2009–...   
Tallinna Tehnikaülikool

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS ERIALA: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
8.05.2018
keili@tftak.eu

Career

Institution(s) and position(s)
01.09.2012–23.04.2014   
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
 
 
Education
2009–...   
Tallinn University of Technology

Qualifications

8.05.2018
  • Leitud 2 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
Identification of a medicinal off-flavour in pickle brineVene, Kristel; Kajava Keili2015Flavour Science Proceedings of the XIV Weurman Flavour Research Symposium3.4.Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toidutehnoloogia õppetool;
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
Comparing aroma profiles of different forms of basil using GC-Olfactometry and descriptive sensory analysis Kajava, K.; Vene, K.; Kuldjärv, R.2013Book of abstracts: 10th Pangborn Sensory Science Symposium5.2.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut