See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus
27.06.1985
liisi.blank@tftak.eu

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
01.06.2006–...   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
 
 
Haridustee
2010–...   
Tallinna Tehnikaülikool, doktoriõpe (keemia ja geenitehnoloogia)
2007–2010   
Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (rakenduskeemia ja biotehnoloogia)
2004–2007   
Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (geenitehnoloogia)

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS ERIALA: T490 Biotehnoloogia ; PÕHISUUND: Toidu mikrobioloogia
 
 
Lisainfo
24.08.2009-28.08.2009 PhD course "From milk to cheese". Norwegian University of Life Sciences
14.06.2010-25.06.2010 PhD course "Molecular Food Microbiology". University of Copenhagen
28.08.2011-01.09.2011 Symposium LAB10. Poster: "Dynamics of lactic acid bacteria throughout the ripening of semi-hard open structure cheese"
16.07.2018
liisi.blank@tftak.eu

Career

Institution and occupation
01.06.2006–...   
Competence Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
 
 
Education
2010–...   
Tallinn University of Technology, PhD student (Chemistry and Gene Technology)
2007–2010   
Tallinn University of Technology, Master of Science in Natural Sciences (Applied Chemistry and Biotechnology)

Qualifications

 
 
Field of research
FIELD OF RESEARCH: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS SPECIALTY: T490 Biotechnology ; SPECIALITY: Food Microbiology
 
 
Additional information
24.08.2009-28.08.2009 PhD course "From milk to cheese". Norwegian University of Life Sciences
14.06.2010-25.06.2010 PhD course "Molecular Food Microbiology". University of Copenhagen
28.08.2011-01.09.2011 Symposium LAB10. Poster: "Dynamics of lactic acid bacteria throughout the ripening of semi-hard open structure cheese"
16.07.2018
  • Leitud 4 kirjet
ProgrammLiikNumberNimiProjekti algusProjekti lõppVastutav täitjaAsutusFinantseerijapoolne rahastamine
ETFETF7636Juustu mikrostruktuuri mõju biokeemilistele ja mikrobioloogilistele protsessidele juustu valmimise ajal01.01.200831.12.2011Tiiu-Maie LahtTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond39 585,16 EUR
MUULep11084Juustupiima kvaliteet ja selle mõju pika valmimisajaga juustude valmistamisel ning farmipiima kvaliteedi seos sööda kvaliteedi hügieenitingimustega piima tootmisel01.09.201131.08.2014Tiiu-Maie LahtTallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool100 000,00 EUR
ETFETF9192Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks01.01.201231.12.2015Raivo ViluTallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond57 600,00 EUR
IUTIUT19-27Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias01.01.201431.12.2019Toomas PaalmeTallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut852 000,00 EUR