Liisi Blank
https://www.etis.ee/CV/Liisi_Blank/est
27.06.1985
liisi.blank@tftak.eu
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
01.06.2006–...
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,75)
Haridustee
2010–...
Tallinna Tehnikaülikool, doktoriõpe (keemia ja geenitehnoloogia)
2007–2010
Tallinna Tehnikaülikool, magistriõpe (rakenduskeemia ja biotehnoloogia)
2004–2007
Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureuseõpe (geenitehnoloogia)
Kvalifikatsioon
Teaduskraadid
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T490 Biotehnoloogia ; TÄPSUSTUS: Toidu mikrobioloogia
Lisainfo
24.08.2009-28.08.2009 PhD course "From milk to cheese". Norwegian University of Life Sciences
14.06.2010-25.06.2010 PhD course "Molecular Food Microbiology". University of Copenhagen
28.08.2011-01.09.2011 Symposium LAB10. Poster: "Dynamics of lactic acid bacteria throughout the ripening of semi-hard open structure cheese"
Lõppenud projektid
Publikatsioonid
Klass
Aasta
Publikatsioon
5.2.
2012
5.2.
2011
1.1.
2010
5.2.
2010
12.03.2020
Liisi Blank
https://www.etis.ee/CV/Liisi_Blank/eng
liisi.blank@tftak.eu
Career
Institutions and positions
01.06.2006–...
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,75)
Education
2010–...
Tallinn University of Technology, PhD student (Chemistry and Gene Technology)
2007–2010
Tallinn University of Technology, Master of Science in Natural Sciences (Applied Chemistry and Biotechnology)
Qualifications
Academic degrees
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology ; SPECIFICATION: Food Microbiology
Additional information
24.08.2009-28.08.2009 PhD course "From milk to cheese". Norwegian University of Life Sciences
14.06.2010-25.06.2010 PhD course "Molecular Food Microbiology". University of Copenhagen
28.08.2011-01.09.2011 Symposium LAB10. Poster: "Dynamics of lactic acid bacteria throughout the ripening of semi-hard open structure cheese"
Publications
Category
Year
Publication
5.2.
2011
1.1.
2010
5.2.
2010
12.03.2020
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 5 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ETF | ETF7636 | Juustu mikrostruktuuri mõju biokeemilistele ja mikrobioloogilistele protsessidele juustu valmimise ajal | 01.01.2008 | 31.12.2011 | Tiiu-Maie Laht | Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond | 39 585,16 EUR | ||
MUU | Lep11084 | Juustupiima kvaliteet ja selle mõju pika valmimisajaga juustude valmistamisel ning farmipiima kvaliteedi seos sööda kvaliteedi hügieenitingimustega piima tootmisel | 01.09.2011 | 31.08.2014 | Tiiu-Maie Laht | Tallinna Tehnikaülikool; Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond, Keemiainstituut, Biotehnoloogia õppetool | 100 000,00 EUR | ||
ETF | ETF9192 | Oomikameetodite arendamine bakterite kvantitatiivsete süsteemibioloogiliste uuringute jaoks | 01.01.2012 | 31.12.2015 | Raivo Vilu | Tallinna Tehnikaülikool, Matemaatika-loodusteaduskond | 57 600,00 EUR | ||
NSP | LEP19103 | Piimarasva sisaldava imikupiimasegu tehnoloogia täiustamine | 01.12.2019 | 30.09.2020 | Signe Adamberg | Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut | 36 000,00 EUR | ||
IUT | IUT19-27 | Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias | 01.01.2014 | 31.12.2019 | Toomas Paalme | Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut | 852 000,00 EUR |