Marek Tepper
https://www.etis.ee/CV/Marek_Tepper/est
1.09.1972
marek.tepper@emu.ee
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
2017–...
Eesti Maaülikool, Lihatehnoloogia assistent (1,00)
01.08.1997–30.11.2017
Tartu Kutsehariduskeskus, Lihatehnoloogia õppetöökoja juhataja / lihatehnoloogia kutseõpetaja (1,00)
Haridustee
01.09.1991–20.06.1997
Eesti Põllumajandusülikool, lihatehnoloogia
10.11.2020
Marek Tepper
https://www.etis.ee/CV/Marek_Tepper/eng
1.09.1972
marek.tepper@emu.ee
Career
Institutions and positions
2017–...
Estonian University of Life Sciences, Assistant (1,00)
01.08.1997–30.11.2017
Tartu Vocational Education Centre, Teacher (1,00)
Education
01.09.1991–20.06.1997
Eesti Põllumajandusülikool, lihatehnoloogia
10.11.2020
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 6 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2.1. | L200061VLTQ | Konsultatsioonid ja vinnutatud liha tootearendus | 01.10.2020 | 31.03.2021 | Ivi Jõudu | Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool | 1 150,00 EUR | ||
MUU | L200058VLTQ (616116780016 ) | Kontseptrohumaal karjatatud, teaduspõhise terviseväitega veiseliha väärindamise võimaluste uurimine | 01.09.2020 | 31.03.2022 | Ivi Jõudu | Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool | 61 451,00 EUR | ||
1.1.5.2.1.2. | L180043VLTQ | Liha vananemise hindamise projekt, mille eesmärgiks on hinnata veiseliha märglaagerdumise protsessi ning teha kindlasks optimaalne laagerdumisaja pikkus | 14.02.2018 | 02.07.2018 | Ivi Jõudu | Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool | 5 120,00 EUR | ||
1.1.5.2.1.2. | L170168VLTD | Sous vide (SV) meetodil valmistavate imiku- ja väikelapsetoitude väljatöötamine ja kvaliteedi hindamine | 01.05.2017 | 30.06.2018 | Ivi Jõudu | Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond | 22 700,00 EUR | ||
RESTA | RESTA14 | Taimsete tootmisjääkide bioaktiivsete komponentide kasutamine loomsete toiduainete säilivuse ja tervislikkuse suurendamiseks või loomsete toitude väärindamiseks (TAIMLOOMTOIT) | 01.01.2021 | 31.01.2023 | Reelika Rätsep | Eesti Maaülikool | 381 750,00 EUR | ||
2.1. | L200059VLTQ | Tootearendustöö salaamide valmistamisel kasutatavate suhkrute liikide ja suhkrute optimaalsete koguste väljaselgitamiseks | 01.10.2020 | 31.05.2021 | Ivi Jõudu | Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool | 1 000,00 EUR |