Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
15.02.2017–...
International Flavors & Fragrances, Sensoorika ja tarbijauuringute praktikant (1,00)
23.02.2016–15.07.2016
Prantsuse Riiklik Põllumajandusuuringute Instituut, Nooremteadur (1,00)
15.06.2015–20.08.2015
Mondelēz International, Teadus ja arendus praktikant (1,00)
01.09.2012–31.08.2014
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,50)
01.01.2012–31.12.2012
Tallinna Tehnikaülikooli keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna üliõpilasnõukogu, rahvusvahelise projekti "Põhjamaade Keemiainseneride Konverents" juht
Haridustee
2017–2017
Singularity University Global Solutions Program - 10 nädalane ettevõtlus- ja õppeprogramm eksponentsiaalsetest tehnoloogiatest NASA Ames teadusuuringute keskuses
2015–2015
Dublin Institute of Technology, vahetussemester tootearenduses, kulinaarses innovatsioonis ja ettevõtluses
2014–2016
AgroParisTech, Erasmus Mundus Magister: Toidu Innovatsioon ja Tootedisain
2013–2013
Singapuri Riiklik Ülikool, Toidutehnika ja tootearendus, vahetussemester sensoorikas ja maitseteaduses
2011–2014
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, tehnikateaduste bakalaureus, (Cum laude)
2005–2011
Tallinna Reaalkool (kuldmedal)
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2011−2014
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna Üliõpilasnõukogu liige
Kvalifikatsioon
Teaduspreemiad ja tunnustused
2016, Mariliis Holm, AgroParisTech ülikooli nominatsioon: "Student of the Year Award"
Hindamiskomisjon: EFFoST ja Cargill
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS KLASSIFIKAATOR: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia ; TÄPSUSTUS: Toidu sensoorne analüüs. Toiduaroomi instrumentaalanalüüs
Lisainfo
Suuline ettekanne: "Kas innovaatilised lihaalternatiivid peaksid maitsema nagu liha?" 7th EuroSense, Euroopa Sensoorika ja Tarbijauuringute konverents, Prantsusmaa 2017
Publikatsioonid
Klass
Aasta
Publikatsioon
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
3.08.2020
Career
Institutions and positions
15.02.2017–...
International Flavors & Fragrances, Sensory and Consumer Insights Intern (1,00)
23.02.2016–15.07.2016
INRA, Junior Researcher (1,00)
15.06.2015–20.08.2015
Mondelēz International, Research and Development Intern (1,00)
01.09.2012–31.08.2014
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,50)
01.01.2012–31.12.2012
Tallinn University of Technology Faculty of Chemical and Materials Technology Student Council, project manager of International Conference for Nordic Students of Applied Chemistry
Education
2017–2017
Singularity University Global Solutions Program - 10 week long entrepreneurship and study program about exponential technologies, taking place at the NASA Ames Research Park
2015–2015
Dublin Institute of Technology, exchange semester in Product Development, Culinary Innovation and Entrepreneurship
2014–2016
AgroParisTech, Erasmus Mundus Master in Food Innovation and Product Design
2013–2013
National University of Singapore, Food Science and Technology, exchange semester in Sensory and Instrumental Flavor Research
2011–2014
Tallinn University of Technology, Food Engineering and Product Development, Bachelor degree, (Cum laude)
2005–2011
Tallinn Secondary Science School (Cum laude)
R&D related managerial and administrative work
2011−2014
Student Council of the Faculty of Chemical and Materials Technology
Qualifications
Honours & awards
2016, Mariliis Holm, Student of the Year Award nominee by AgroParisTech.
Evaluation committee: EFFoST and Cargill
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS CLASSIFICATION: T430 Food and drink technology ; SPECIFICATION: Sensory Analysis. Instrumental Flavor Analysis
Additional information
Oral presentation: "Should innovative meat alternatives taste like meat?" Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research, EuroSense, France 2017
Publications
Category
Year
Publication
5.2.
2014
5.2.
2014
5.2.
2013
3.08.2020
- Leitud 3 kirjet
Publikatsioon | Autorid | Aasta | Väljaande pealkiri | Klassifikaator | Fail | Asutused | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Cider aroma analysis using HS-SPME-GC/MS, GC-O and QDA | Holm, M.; Kuldjärv, R. | 2014 | Book of abstracts: EuroSense 2014 | 5.2. | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut | ||
Sensory and chemical properties of apple cultivars grown in North-Eastern Europe and their potential for low-alcohol cider production | Kuldjärv, R.; Holm, M.; Paalme, T. | 2014 | Book of abstracts: EuroSense 2014 | 5.2. | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut | ||
Impact of Fermentation Activator Usage on Low-Alcohol Cider Flavor Profile | Kuldjärv, R.; Kevvai, K.; Holm, M.; Paalme, T. | 2013 | Book of abstracts: 10th Pangborn Sensory Science Symposium | 5.2. | AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus; Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut |