See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
15.02.2017–...   
International Flavors & Fragrances, Sensoorika ja tarbijauuringute praktikant (1,00)
23.02.2016–15.07.2016   
Prantsuse Riiklik Põllumajandusuuringute Instituut, Nooremteadur (1,00)
15.06.2015–20.08.2015   
Mondelēz International, Teadus ja arendus praktikant (1,00)
01.09.2012–31.08.2014   
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,50)
01.01.2012–31.12.2012   
Tallinna Tehnikaülikooli keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna üliõpilasnõukogu, rahvusvahelise projekti "Põhjamaade Keemiainseneride Konverents" juht
 
 
Haridustee
2017–2017   
Singularity University Global Solutions Program - 10 nädalane ettevõtlus- ja õppeprogramm eksponentsiaalsetest tehnoloogiatest NASA Ames teadusuuringute keskuses
2015–2015   
Dublin Institute of Technology, vahetussemester tootearenduses, kulinaarses innovatsioonis ja ettevõtluses
2014–2016   
AgroParisTech, Erasmus Mundus Magister: Toidu Innovatsioon ja Tootedisain
2013–2013   
Singapuri Riiklik Ülikool, Toidutehnika ja tootearendus, vahetussemester sensoorikas ja maitseteaduses
2011–2014   
Tallinna Tehnikaülikool, Toidutehnika ja tootearendus, tehnikateaduste bakalaureus, (Cum laude)
2005–2011   
Tallinna Reaalkool (kuldmedal)
 
 
Teadusorganisatsiooniline ja -administratiivne tegevus
2011−2014   
Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna Üliõpilasnõukogu liige

Kvalifikatsioon

Teaduspreemiad ja tunnustused
2016, Mariliis Holm, AgroParisTech ülikooli nominatsioon: "Student of the Year Award" Hindamiskomisjon: EFFoST ja Cargill
 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 1. Bio- ja keskkonnateadused; 1.7. Toiduteadused; CERCS ERIALA: T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia ; PÕHISUUND: Toidu sensoorne analüüs. Toiduaroomi instrumentaalanalüüs
 
 
Lisainfo
Suuline ettekanne: "Kas innovaatilised lihaalternatiivid peaksid maitsema nagu liha?" 7th EuroSense, Euroopa Sensoorika ja Tarbijauuringute konverents, Prantsusmaa 2017
8.05.2018

Career

Institution and occupation
15.02.2017–...   
International Flavors & Fragrances, Sensory and Consumer Insights Intern (1,00)
23.02.2016–15.07.2016   
INRA, Junior Researcher (1,00)
15.06.2015–20.08.2015   
Mondelēz International, Research and Development Intern (1,00)
01.09.2012–31.08.2014   
Competence Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,50)
01.01.2012–31.12.2012   
Tallinn University of Technology Faculty of Chemical and Materials Technology Student Council, project manager of International Conference for Nordic Students of Applied Chemistry
 
 
Education
2017–2017   
Singularity University Global Solutions Program - 10 week long entrepreneurship and study program about exponential technologies, taking place at the NASA Ames Research Park
2015–2015   
Dublin Institute of Technology, exchange semester in Product Development, Culinary Innovation and Entrepreneurship
2014–2016   
AgroParisTech, Erasmus Mundus Master in Food Innovation and Product Design
2013–2013   
National University of Singapore, Food Science and Technology, exchange semester in Sensory and Instrumental Flavor Research
2011–2014   
Tallinn University of Technology, Food Engineering and Product Development, Bachelor degree, (Cum laude)
2005–2011   
Tallinn Secondary Science School (Cum laude)
 
 
R&D related managerial and administrative work
2011−2014   
Student Council of the Faculty of Chemical and Materials Technology

Qualifications

Honours & awards
2016, Mariliis Holm, Student of the Year Award nominee by AgroParisTech. Evaluation committee: EFFoST and Cargill
 
 
Field of research
FIELD OF RESEARCH: 1. Biosciences and Environment; 1.7. Food Sciences; CERCS SPECIALTY: T430 Food and drink technology ; SPECIALITY: Sensory Analysis. Instrumental Flavor Analysis
 
 
Additional information
Oral presentation: "Should innovative meat alternatives taste like meat?" Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research, EuroSense, France 2017

8.05.2018
  • Leitud 4 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
Volatile flavour compounds of mangosteen juice and wine fermented with Saccharomyces cerevisiaeChen, Dai; Seow, Yi Xin, Ong Peter. K. C.; Liu, Shao Quan2016International Food Research Journal1.1.Tallinna Tehnikaülikool
Cider aroma analysis using HS-SPME-GC/MS, GC-O and QDAHolm, M.; Kuldjärv, R.2014Book of abstracts: EuroSense 20145.2.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut
Sensory and chemical properties of apple cultivars grown in North-Eastern Europe and their potential for low-alcohol cider productionKuldjärv, R.; Holm, M.; Paalme, T.2014Book of abstracts: EuroSense 20145.2.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut
Impact of Fermentation Activator Usage on Low-Alcohol Cider Flavor ProfileKuldjärv, R.; Kevvai, K.; Holm, M.; Paalme, T.2013Book of abstracts: 10th Pangborn Sensory Science Symposium5.2.AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut