Marta Panke
https://www.etis.ee/CV/Marta_Panke/est
13.06.1983
martapanke@gmail.com
Teenistuskäik
Töökohad ja ametid
17.01.2011–...
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, Teadur (0,50)
Haridustee
2007–2009
Riia Stradins Ülikool, Magistrikraad, "Fermenteeritud piimatoodete funktsionaalsuse hindamine"
2001–2007
Läti Põllumajandusülikool, Bakalaureusekraad, "Vadakukontsentraadi kvaliteedi hindamine säilitamise ajal"
Kvalifikatsioon
Teadustöö põhisuunad
ETIS KLASSIFIKAATOR: 4. Loodusteadused ja tehnika; 4.16. Biotehnoloogia (loodusteadused ja tehnika); CERCS KLASSIFIKAATOR: T490 Biotehnoloogia
12.12.2018
Marta Panke
https://www.etis.ee/CV/Marta_Panke/eng
13.06.1983
martapanke@gmail.com
Career
Institutions and positions
17.01.2011–...
Center of Food and Fermentation Technologies, Researcher (0,50)
Education
2007–2009
Rigas Stradins University, Master`s degree, "The evaluation of functional fermented dairy products"
2001–2007
Latvia University of Agriculture, Bachelor`s degree, "Whey concentrate quality evaluation during storage"
Qualifications
Fields of research
ETIS CLASSIFICATION: 4. Natural Sciences and Engineering; 4.16. Biotechnology relating to Natural Sciences and Engineering; CERCS CLASSIFICATION: T490 Biotechnology
12.12.2018
Otsi projekti
Asutus on projekti finantseerija
Asutus on projekti teostaja
Kõik
Tavaprojektid
Ülemprojektid
Alamprojektid
Uus Frascati (2015)
Uus ja vana Frascati (otsing uue järgi väljastab ka seotud vanad)
Kõik
Käimasolevad
Lõppenud
Algus
Hajus
Täpne
- Leitud 1 kirjet
Programm | Liik | Number | Nimi | Projekti algus | Projekti lõpp | Vastutav täitja | Asutus | Finantseerijapoolne rahastamine | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
IUT | IUT19-27 | Süsteemibioloogia rakendused toituteaduses ja -tehnoloogias | 01.01.2014 | 31.12.2019 | Toomas Paalme | Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond; Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut | 852 000,00 EUR |