30.11.1971
6466437
pille@ki.ee

Teenistuskäik

Töökohad ja ametid
2001–...   
Eesti Konjunktuuriinstituut AS, Vanemteadur (1,00)
 
 
Haridustee
1990–1996   
Tallinna Tehnikaülikool, Majandusteaduskond
1979–1990   
Paide I Keskkool

Kvalifikatsioon

 
 
Teadustöö põhisuunad
VALDKOND: 2. Ühiskonnateadused ja kultuur; 2.12. Majandusteadus; CERCS ERIALA: S191 Turu-uuringud
8.05.2018
  • Leitud 8 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
Toidukaupade hinnatrendid Eestis 2014. aastalVahtramäe, Pille2015Konjunktuur4.2.Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Alkohoolsete jookide jaehinnad Eestis aastatel 2004-2014 ja alkoholi aktsiisimaksu tõusude mõju jaehindadeleVahtramäe, Pille; Orro, Elmar; Vähi, Vilja; Aruvee, Pille20142.5.Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Alkohoolsete jookide miinimum jaehinnad Eestis ja miinimumhindade dünaamika aastatel 2013-2014Orro, Elmar; Josing, Marje; Vahtramäe, Pille; Aruvee, Pille20142.5.Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Põhikultuuride, vähe levinud ja väikse kasvupinnaga kultuuride kaardistamine ning olemasolevate taimekaitse lahenduste sotsiaalmajanduslik uuring väikse kasvupinnaga ja vähe levinud kultuuride puhulVahtramäe, Pille; Hein, Piret20142.5.Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Põllumajandussaadusi töötlevate ettevõtjate konkurentsivõime ja arenguperspektiivid. Uuringu lõppraportJosing, Marje; Kuum, Leev; Hein, Piret; Liivaauk, Pille20102.5.Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Mahepõllumajandussaadustele lisandväärtuse andmine, kvaliteet ja turustamineLiivaauk, Pille; Mikk, Merit; Moor, Ulvi; Põldma, Priit; Vetemaa, Airi20106.7.Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, aianduse osakond;
Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Alkoholi turg, tarbimine ja kahjud Eestis. Aastaraamat 2008 Hein, Piret; Ahermaa, Evelin; Martens, Kiira; Saar, Indrek; Josing, Marje; Liivaauk, Pille.20086.7.Sisekaitseakadeemia;
Eesti Konjunktuuriinstituut AS
Estonian consumers attitudes to organic foodPehme, Sirli; Luik, Anne; Liivaauk, Pille.2007Improving Sustainability in Organic and Low Input Food Production Systems. Proceedings of the 3rd International Congress of the European Integrated Project Quality Low Input Food (QLIF)3.4.Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut;
Eesti Maaülikool, Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, taimekaitse osakond;
Eesti Konjunktuuriinstituut AS