Struktuur

Asutuse üldandmed

64019534
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Estonian Pig Breeding Association

Kontakt

Eesti Vabariik
  • Leitud 14 kirjet
PublikatsioonAutoridAastaVäljaande pealkiriKlassifikaatorFailAsutused
Eestis tapetud nuumsigade rümbanäitajatest 2007.–2018. aastatelTänavots, Alo; Põldvere, Aarne2019Terve loom ja tervislik toit 20193.5.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Tõuaretuse ja biotehnoloogia õppetool;
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Eesti nuumsigade rümbanäitajate iseloomustus viimasel kümnendilTänavots, Alo; Põldvere, Aarne2019Tõuloomakasvatus6.3.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Tõuaretuse ja biotehnoloogia õppetool;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Effects of mustard-honey, apple vinegar, white wine vinegar and kefir acidic marinades on the properties of porkTänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Kerner, Kristi; Veri, Kristiina; Kaart, Tanel; Torp, Jaanika2018Veterinarija ir Zootechnika1.1.Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Tõuaretuse ja biotehnoloogia õppetool;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
The effect of acidic marinades to the quality of the porkTänavots, A.; Põldvere, A.; Veri, K.; Kaart, T.; Kerner, K.; Torp, J.2017Book of Abstracts of the 68th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science3.4.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Effect of heat treatment at constant 120 °C temperature on the rheological and technological properties of porkPõldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Sild, Sten; Lepasalu, Lembit2016Agronomy Research1.1.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Calculation model for the assessment of animal by-product resources in Estonian meat industrySannik​, Urmas; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Põldvere, Aarne; Saar, Raili; Tänavots, Alo; Poikalainen, Väino2015Agronomy Research1.1.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus;
Eesti Tõusigade Aretusühistu;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond
Effect of age on composition and quality of Longissimus thoracis muscle of the moose (Alces alces L.) harvested in EstoniaTänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Torp, Janika; Soidla, Riina; Mahla, Tauno; Andreson, Helena; Lepasalu, Lembit2015Agronomy Research1.1.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Effect of imported Duroc boars on meat quality of finishing pigs in EstoniaPõldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Saar, Raili; Torga, Taavi; Kaart, Tanel; Soidla, Riina; Mahla, Tauno; Andreson, Helena; Lepasalu, Lembit2015Agronomy Research1.1.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Djuroki tõugu kultide mõju nuumsigade lihaskoe kvaliteedilePõldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Torga, Taavi2015Tõuloomakasvatus6.3.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Djuroki tõugu kultide mõju nuumsigade rasvkoe kvaliteedile Põldvere, Aarne; Tänavots, Alo; Torga, Taavi2015Tõuloomakasvatus6.3.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond;
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, loomageneetika ja tõuaretuse osakond;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Pikaajalise laagerdamise mõju aberdiini-anguse veisetõu lihakvaliteedileTänavots, Alo; Põldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina2013Agraarteadus1.2.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Laagerdamisaja mõju lihaveiste liha kvaliteedilePõldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Tänavots, Alo; Noorkõiv, Katrin; Külvet, Airi; Kutšmei, Nadežda2013Terve loom ja tervislik toit3.5.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut;
Eesti Tõusigade Aretusühistu;
Liivimaa Lihaveis MTÜ
Effect of long ageing time on beef quality of Aberdeen AngusTänavots, A.; Põldvere, A.; Lepasalu, L.; Soidla, R.2013Abstracts of the XVI Baltic Animal Breeders and Genetics Conference5.2.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut;
Eesti Tõusigade Aretusühistu
Liha kvaliteet ja selle määramise meetodidPõldvere, Aarne; Tänavots, Alo2012Terve loom ja tervislik toit3.5.Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut;
Eesti Tõusigade Aretusühistu