See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile

Kristi Kerner, magistrikraad, 2009, (juh) Lembit Lepasalu; Aarne Põldvere, Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
Kristi Kerner
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2007
2009
Eesti
Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile
Erinevate uimastamismeetodite mõju sealiha kvaliteedile
The effect of different stunning methods on pork quality
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia