See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Eesti kitsepiima keemilise koostise, füüsikalis-keemiliste omaduste ja rasvakuulikeste suurusjaotuse uurimine

Madli Meitern, magistrikraad, 2015, (juh) Sirje Pajumägi; Vilma Tatar, Eesti kitsepiima keemilise koostise, füüsikalis-keemiliste omaduste ja rasvakuulikeste suurusjaotuse uurimine, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
10.06.2015
2015
Eesti
Eesti kitsepiima keemilise koostise, füüsikalis-keemiliste omaduste ja rasvakuulikeste suurusjaotuse uurimine
Eesti kitsepiima keemilise koostise, füüsikalis-keemiliste omaduste ja rasvakuulikeste suurusjaotuse uurimine
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia