Toward better quality and quantity of food: Identification and characterization of diabetogenic Glo-3 genes in wheat and novel antimicrobial peptides from the synthetic oligonucleotide library.

Evelin Loit, doktorikraad, 2009, (juh) Illimar Altosaar, Toward better quality and quantity of food: Identification and characterization of diabetogenic Glo-3 genes in wheat and novel antimicrobial peptides from the synthetic oligonucleotide library. (Toidu kvaliteet ja kvantiteet: Suhkruhaigusega seotud Glo-3 geenide iseloomustamine nisus ning uute antimikrobiaalsete peptiidide skriinimine sünteetilisest oligonukleotiidi raamatukogust.), Ottawa ülikool, Kanada.
Evelin Loit
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.01.2004
2009
Inglise
Toward better quality and quantity of food: Identification and characterization of diabetogenic Glo-3 genes in wheat and novel antimicrobial peptides from the synthetic oligonucleotide library.
Toidu kvaliteet ja kvantiteet: Suhkruhaigusega seotud Glo-3 geenide iseloomustamine nisus ning uute antimikrobiaalsete peptiidide skriinimine sünteetilisest oligonukleotiidi raamatukogust.
Ottawa ülikool, Kanada
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.1. BiokeemiaP310 Proteiinid, ensümoloogia