Effect of Technological Parameters on Casein Hydrolysis During Cheese Ripening

Anastassia Taivosalo, doktorant, (juh) Signe Adamberg; Tiina Kriščiunaite, Effect of Technological Parameters on Casein Hydrolysis During Cheese Ripening (Tehnoloogiliste näitajate mõju kaseiinide hüdrolüüsile juustu valmimise käigus), Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut.
Anastassia Taivosalo
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
18.08.2009
Inglise
Effect of Technological Parameters on Casein Hydrolysis During Cheese Ripening
Tehnoloogiliste näitajate mõju kaseiinide hüdrolüüsile juustu valmimise käigus
Effect of Technological Parameters on Casein Hydrolysis During Cheese Ripening
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia