See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Lactose clustering and crystallization – an experimental investigation of lactose pure solution and Ricotta cheese whey

Anna Pisponen, doktorikraad, 2017, (juh) Avo Karus; Väino Poikalainen, Lactose clustering and crystallization – an experimental investigation of lactose pure solution and Ricotta cheese whey (Laktoosi klasterdumine ja kristalliseerimine: puhta laktoosi lahuse ja ricotta juustu vadaku eksperimentaaluuring), Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool.
Anna Pisponen
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2010
10.11.2017
2017
Inglise
Lactose clustering and crystallization – an experimental investigation of lactose pure solution and Ricotta cheese whey
Laktoosi klasterdumine ja kristalliseerimine: puhta laktoosi lahuse ja ricotta juustu vadaku eksperimentaaluuring
Lactose clustering and crystallization – an experimental investigation of lactose pure solution and Ricotta cheese whey
Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia