See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Kohukesemassi tekstuuri mehaaniliste omaduste muutused külmutamisel ja sulatamisel

Triinu Arm, magistrikraad, 2014, (juh) Annemari Polikarpus; Hannes Mootse, Kohukesemassi tekstuuri mehaaniliste omaduste muutused külmutamisel ja sulatamisel, Eesti Maaülikool.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2012
2014
Eesti
Kohukesemassi tekstuuri mehaaniliste omaduste muutused külmutamisel ja sulatamisel
Kohukesemassi tekstuuri mehaaniliste omaduste muutused külmutamisel ja sulatamisel
Changes in curd cake texture profile during freezing and melting
Eesti Maaülikool
Estonian University of Life Sciences
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia