"Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi
Edgar Kelman, magistrikraad, 2016, (juh) Kristel Vene, "Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
3.09.2012
25.02.2016
2016
Eesti
"Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi
"Herbs de Provence" herb mixture composition optimization by means of GC-O/MS and sensory analysis
ETIS valdkond | ETIS alamvaldkond | CERCS valdkond |
---|---|---|
1. Bio- ja keskkonnateadused | 1.7. Toiduteadused | T430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia |