See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

"Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi

Edgar Kelman, magistrikraad, 2016, (juh) Kristel Vene, "Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
Edgar Kelman
magistrikraad
Kaitstud
Ei
3.09.2012
25.02.2016
2016
Eesti
"Herbs de Provence" maitsetaimede segu koostise optimeerimine kasutades GC-O/MS metoodikaid ja sensoorset analüüsi
"Herbs de Provence" herb mixture composition optimization by means of GC-O/MS and sensory analysis
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia