See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The Comparability, Reproducibility and Validity of Estonian Food Consumption Surveys

Sirje Vaask, doktorikraad, 2008, (juh) Raivo Vokk, The Comparability, Reproducibility and Validity of Estonian Food Consumption Surveys (Eesti toidu tarbimise uuringute valiidsus, reprodutseeritavus ja rahvusvaheline võrreldavus), Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
Sirje Vaask
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2002
12.12.2008
2008
Inglise
The Comparability, Reproducibility and Validity of Estonian Food Consumption Surveys
Eesti toidu tarbimise uuringute valiidsus, reprodutseeritavus ja rahvusvaheline võrreldavus
The Comparability, Reproducibility and Validity of Estonian Food Consumption Surveys