See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Vinnutatud veiselihasnäkkide tehnoloogia väljatöötamine

Gete Meekler, magistrikraad, 2018, (juh) Kristi Kerner, Vinnutatud veiselihasnäkkide tehnoloogia väljatöötamine, Eesti Maaülikool.
Gete Meekler
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2016
8.06.2018
2018
Eesti
Vinnutatud veiselihasnäkkide tehnoloogia väljatöötamine
Vinnutatud veiselihasnäkkide tehnoloogia väljatöötamine
The development of beef jerky technology
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia