Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses

Andre Veskioja, doktorant, (juh) Ivi Jõudu; Merike Henno; Epp Songisepp, Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses (Hollandi tüüpi juustude reoloogilisi omadusi mõjutavad tegurid), Eesti Maaülikool.
Andre Veskioja
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2013
Inglise
Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses
Hollandi tüüpi juustude reoloogilisi omadusi mõjutavad tegurid
Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB420 Põllumajandusloomade söötmistehnoloogia ja ainevahetusuuringud
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
4. Loodusteadused ja tehnika4.14. Tootmistehnika ja tootmisjuhtimineT130 Tootmistehnoloogia