See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses

Andre Veskioja, doktorant [Õpingud katkestatud], (juh) Ivi Jõudu; Epp Songisepp; Merike Henno, Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses (Hollandi tüüpi juustude reoloogilisi omadusi mõjutavad tegurid), Eesti Maaülikool.
Andre Veskioja
doktorikraad
Õpingud katkestatud
Ei
1.09.2013
2.12.2019
Inglise
Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses
Hollandi tüüpi juustude reoloogilisi omadusi mõjutavad tegurid
Factors influencing rheological properties of Dutch type cheeses
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB420 Põllumajandusloomade söötmistehnoloogia ja ainevahetusuuringud
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia
4. Loodusteadused ja tehnika4.14. Tootmistehnika ja tootmisjuhtimineT130 Tootmistehnoloogia
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus