See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Toiduohutuse tagamine ja digitaalsete lahenduste kasutamine Eesti toidukäitlejate näitel

Hellika Kallaste, magistrikraad, 2021, (juh) Kristel Vene; Katrin Liivat, Toiduohutuse tagamine ja digitaalsete lahenduste kasutamine Eesti toidukäitlejate näitel, Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut
Hellika Kallaste
magistrikraad
Kaitstud
Ei
15.08.2019
7.06.2021
2021
Eesti
Toiduohutuse tagamine ja digitaalsete lahenduste kasutamine Eesti toidukäitlejate näitel
Toiduohutuse tagamine ja digitaalsete lahenduste kasutamine Eesti toidukäitlejate näitel
Ensuring food safety and using digital solutions on the example of Estonian food handlers
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia