See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Tootearenduslikud aspektid karameliseeritud jogurti tehnoloogias ja selle hindamine

Jevgeni Dõhne, magistrikraad, 2009, (juh) Priit Elias; Ivi Jõudu, Tootearenduslikud aspektid karameliseeritud jogurti tehnoloogias ja selle hindamine, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2007
2009
Eesti
Tootearenduslikud aspektid karameliseeritud jogurti tehnoloogias ja selle hindamine
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia