See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The effect of cidermaking practices on ester production by yeast

Julia Rosend, doktorikraad, 2021, (juh) Kristel Vene; Ildar Nisamedtinov, The effect of cidermaking practices on ester production by yeast (Siidri valmistamise tingimuste mõju estrite tootmisele pärmide poolt), Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut
Julia Rosend
doktorikraad
Kaitstud
Ei
14.07.2016
14.09.2021
2021
Inglise
The effect of cidermaking practices on ester production by yeast
Siidri valmistamise tingimuste mõju estrite tootmisele pärmide poolt
The effect of cidermaking practices on ester production by yeast
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia