See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

The technological use of Streptococcus diacetilactis and Lactobacterium plantarum for cold-smoked sausages and their inföluence to concentration of the volatile fatty acids

Meili Rei, doktorikraad, 1969, (juh) Oreškin. J, The technological use of Streptococcus diacetilactis and Lactobacterium plantarum for cold-smoked sausages and their inföluence to concentration of the volatile fatty acids (Bakterkultuuride Streptococcus diacetilactis ja Lactobacterium plantarum kasutamise otstarbekuse uurimine toorsuitsuvorstide tootmisel lähtudes nende mõjust lenduvate rasvhapete kogunemisele), Moskva Liha- ja Piimatööstuse Tehnoloogiline Instituut.
  • Oreškin. J
Meili Rei
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1969
Vene
The technological use of Streptococcus diacetilactis and Lactobacterium plantarum for cold-smoked sausages and their inföluence to concentration of the volatile fatty acids
Bakterkultuuride Streptococcus diacetilactis ja Lactobacterium plantarum kasutamise otstarbekuse uurimine toorsuitsuvorstide tootmisel lähtudes nende mõjust lenduvate rasvhapete kogunemisele
The technological use of Streptococcus diacetilactis and Lactobacterium plantarum for cold-smoked sausages and their inföluence to concentration of the volatile fatty acids
Moskva Liha- ja Piimatööstuse Tehnoloogiline Instituut