See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile

Kristi Kerner, , (juh) Aarne Põldvere; Imbi Veermäe; Lembit Lepasalu, Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile, Eesti Maaülikool
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2011
Eesti
Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile
Sigade heaolu ja tapaeelse töötlemise mõju liha kvaliteedile
Influence of pigs welfare and pre-slaughter handling to meat quality
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus