See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Bioplastid bio-jäätmetest - jätkusuutlik lähenemine puu- ja köögiviljade töötlemise jääkide / kõrvalsaaduste kasutamiseks

Katrin Jõgi, doktorant, (juh) Rajeev Bhat; Ivi Jõudu, Bioplastid bio-jäätmetest - jätkusuutlik lähenemine puu- ja köögiviljade töötlemise jääkide / kõrvalsaaduste kasutamiseks, Eesti Maaülikool.
Katrin Jõgi
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2019
Eesti
Bioplastid bio-jäätmetest - jätkusuutlik lähenemine puu- ja köögiviljade töötlemise jääkide / kõrvalsaaduste kasutamiseks
Bioplastid bio-jäätmetest - jätkusuutlik lähenemine puu- ja köögiviljade töötlemise jääkide / kõrvalsaaduste kasutamiseks
Bioplastics from bio-wastes - A sustainable approach to utilize fruits and vegetable industry wastes/ by-products
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia