See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Antimicrobial effect of plant powders in raw and cooked minced pork

Minna Liisa Kaarina Latva-Somppi, magistrikraad, 2019, (juh) Mati Roasto; Kadrin Meremäe, Antimicrobial effect of plant powders in raw and cooked minced pork (Taimsete lisandite antimikroobne efekt toores ja küpsetatud seahakklihas), Eesti Maaülikool.
Minna Liisa Kaarina Latva-Somppi
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
7.06.2019
2019
Inglise
Antimicrobial effect of plant powders in raw and cooked minced pork
Taimsete lisandite antimikroobne efekt toores ja küpsetatud seahakklihas
Antimicrobial effect of plant powders in raw and cooked minced pork
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
3. Terviseuuringud3.2. VeterinaarmeditsiinB750 Veterinaarmeditsiin, kirurgia, füsioloogia, patoloogia, kliinilised uuringud