See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon Tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks (Selection of functional starter bacteria for Type I sourdough)

Marianna Surženko, doktorikraad, 2017, (juh) Inga Sarand, Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon Tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks (Selection of functional starter bacteria for Type I sourdough), Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut.
Marianna Surženko
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2010
2017
Eesti
Funktsionaalsete starterbakterite selektsioon Tüüp I rukkileivajuuretise tootmiseks (Selection of functional starter bacteria for Type I sourdough)
Selection of functional starter bacteria for Type I sourdough
Tallinna Tehnika Ülikool
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia