See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Fermenteeritud vadakujoogi tehnoloogia väljatöötamine

Lauri Bobrovski, magistrikraad, 2009, (juh) Epp Songisepp; Priit Elias, Fermenteeritud vadakujoogi tehnoloogia väljatöötamine, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2007
12.06.2009
2009
Eesti
Fermenteeritud vadakujoogi tehnoloogia väljatöötamine
The development of fermented whey drink technology
Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja Loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja hügieeni osakond
Estonian University of Life Sciences, Institute of Vetrinary Medicine and Animal Sciences, Food Science and Hygiene