See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Application of Gas Chromatography-Olfactometry (GC-O) and Correlation with sensory analysis

Sirli Rosenvald, doktorikraad, 2017, (juh) Toomas Paalme; Kristel Vene, Application of Gas Chromatography-Olfactometry (GC-O) and Correlation with sensory analysis (Gaaskromatograaf-olfaktomeetri (GC-O) rakendusvõimalused ja korreleerimine sensoorse analüüsiga), Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut.
Sirli Rosenvald
doktorikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
2017
Inglise
Application of Gas Chromatography-Olfactometry (GC-O) and Correlation with sensory analysis
Gaaskromatograaf-olfaktomeetri (GC-O) rakendusvõimalused ja korreleerimine sensoorse analüüsiga
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia