Happe- ja sapiresistentsete piimhappebakterite eraldamine simuleeritud seedetrakti tingimustes ja nende omadused

Liis Udumäe, magistrikraad, 2011, (juh) Signe Adamberg, Happe- ja sapiresistentsete piimhappebakterite eraldamine simuleeritud seedetrakti tingimustes ja nende omadused, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut, Toiduteaduse õppetool.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2007
6.06.2011
2011
Eesti
Happe- ja sapiresistentsete piimhappebakterite eraldamine simuleeritud seedetrakti tingimustes ja nende omadused
Characterization of cheeses non-starter lactic acid bacteria isolated under simulated gastrointestinal conditions
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia