See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Service Innovation Factors for Successful New Service Development in the Destination Spas: an Investigation on Spa Cuisine

Chawanok Fungsaichon, magistrikraad, 2014, (juh) Monika Kumm, Service Innovation Factors for Successful New Service Development in the Destination Spas: an Investigation on Spa Cuisine (Teenuste innovatsiooni faktorid edukaks teenuste arendamiseks sihtkoha spaades: spaa toitlustusteenuse uuring), Tartu Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž.
Chawanok Fungsaichon
magistrikraad
Kaitstud
Ei
29.08.2011
29.06.2014
2014
Inglise
Service Innovation Factors for Successful New Service Development in the Destination Spas: an Investigation on Spa Cuisine
Teenuste innovatsiooni faktorid edukaks teenuste arendamiseks sihtkoha spaades: spaa toitlustusteenuse uuring
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
2. Ühiskonnateadused ja kultuur2.11. SotsiaalteadusedS189 Organisatsiooniteadus