See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis

Jaan Parts, magistrikraad, 2016, (juh) Alo Tänavots; Lembit Lepasalu; Aarne Põldvere, Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2014
10.06.2016
2016
Eesti
Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis
Lihaveiste algtöötlemisel tekkivad kõrvalsaaduste kogused ja füüsikalis-keemiline koostis
Output of by-products quantities during primary processing and their physico-chemical composition of beef cattle
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia