See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Kasemahla siirupi kasutamine jäätise magustajana

Katrin Rünk, magistrikraad, 2018, (juh) Andres Sats; Katrin Laikoja, Kasemahla siirupi kasutamine jäätise magustajana, Eesti Maaülikool.
Katrin Rünk
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2016
8.06.2018
2018
Eesti
Kasemahla siirupi kasutamine jäätise magustajana
Kasemahla siirupi kasutamine jäätise magustajana
Application of birch syrup as ice cream sweetener
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia