See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Seemnekartuli mahapaneku-eelse termilise töötlemise mõju mugulasaagi kujune-misele ja selle kvaliteedile

Viacheslav Eremeev, magistrikraad (teaduskraad), 2000, (juh) Juhan Jõudu; Alfons Lõhmus, Seemnekartuli mahapaneku-eelse termilise töötlemise mõju mugulasaagi kujune-misele ja selle kvaliteedile, Eesti Maaülikool.
Viacheslav Eremeev
magistrikraad (teaduskraad)
Kaitstud
Ei
15.12.1997
2000
Eesti
Seemnekartuli mahapaneku-eelse termilise töötlemise mõju mugulasaagi kujune-misele ja selle kvaliteedile
Thermal treatment of seed potatoes and it influence on formation of tuber yield and quality