See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Life Cycle Assessment of Dried Inactive Yeast and Yeast Extract: A comparative study of ecological footprints of products and its manufacturing process on a temporal scale to evaluate manufacturing unit’s environmental performance over the years

Susmita Banerjee, doktorant, (juh) Viktoria Voronova; Sergei Zub, Life Cycle Assessment of Dried Inactive Yeast and Yeast Extract: A comparative study of ecological footprints of products and its manufacturing process on a temporal scale to evaluate manufacturing unit’s environmental performance over the years (Kuivatatud passiivse pärmi ja pärmiekstrakti olelusringi hindamine: toodete ökoloogiliste jalajälgede ja nende tootmisprotsessi võrdlev uurimine ajalises mõõtkavas, et hinnata tootmisüksuse keskkonnatoimet aastate jooksul), Tallinna Tehnikaülikool, Inseneriteaduskond, Ehituse ja arhitektuuri instituut
Susmita Banerjee
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
28.08.2020
Inglise
Life Cycle Assessment of Dried Inactive Yeast and Yeast Extract: A comparative study of ecological footprints of products and its manufacturing process on a temporal scale to evaluate manufacturing unit’s environmental performance over the years
Kuivatatud passiivse pärmi ja pärmiekstrakti olelusringi hindamine: toodete ökoloogiliste jalajälgede ja nende tootmisprotsessi võrdlev uurimine ajalises mõõtkavas, et hinnata tootmisüksuse keskkonnatoimet aastate jooksul
Life Cycle Assessment of Dried Inactive Yeast and Yeast Extract: A comparative study of ecological footprints of products and its manufacturing process on a temporal scale to evaluate manufacturing unit’s environmental performance over the years
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.8. Keskkonnaseisundit ja keskkonnakaitset hõlmavad uuringudT270 Keskkonnatehnoloogia, reostuskontroll