See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Leivahallituste isoleerimine ja identifitseerimine (Isolation and identification of bread-contaminating moulds)

Marju Seer, magistrikraad, 2015, (juh) Inga Sarand; Marianna Surženko, Leivahallituste isoleerimine ja identifitseerimine (Isolation and identification of bread-contaminating moulds), Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
2015
Eesti
Leivahallituste isoleerimine ja identifitseerimine (Isolation and identification of bread-contaminating moulds)
Isolation and identification of bread-contaminating moulds
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.2. MikrobioloogiaB230 Mikrobioloogia, bakterioloogia, viroloogia, mükoloogia