See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Beta glükaani kasutusvõimalused toiduainetööstuses ja mõju jogurti ning fermenteeritud kaerajoogi omadustele

Monica Ibrahim, doktorant, (juh) Ivi Jõudu; Alice Aav, Beta glükaani kasutusvõimalused toiduainetööstuses ja mõju jogurti ning fermenteeritud kaerajoogi omadustele, Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetool
Monica Ibrahim
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2020
Eesti
Beta glükaani kasutusvõimalused toiduainetööstuses ja mõju jogurti ning fermenteeritud kaerajoogi omadustele
Beta glükaani kasutusvõimalused toiduainetööstuses ja mõju jogurti ning fermenteeritud kaerajoogi omadustele
The potential use of beta-glucan in the food industry and effect on yoghurt and fermented oat drink properties
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia