See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Determining and controlling flavor-active compounds in food

Lachinkhanim Huseynli, doktorant, (juh) Kristel Vene; Riina Aav, Determining and controlling flavor-active compounds in food (Maitse-aktiivsete komponentide määramine ja kontrollimine toidus), Tallinna Tehnikaülikool, Loodusteaduskond, Keemia ja biotehnoloogia instituut
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
28.08.2020
Inglise
Determining and controlling flavor-active compounds in food
Maitse-aktiivsete komponentide määramine ja kontrollimine toidus
Determining and controlling flavor-active compounds in food
ETIS valdkondETIS alamvaldkondCERCS valdkond
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia