See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel

Signe Haljaste, magistrikraad, 2015, (juh) Tanel Kaart; Riina Soidla, Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel, Eesti Maaülikool.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2012
2015
Eesti
Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel
Külmutatud liha erinevate sulatamisviiside mõju toodangu väljatulekule suitsulihatoodete tootmisel
Impact of different thawing methods of freezed meat to the smoked meat product yield
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia