See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Food quality depending on different production method.

Darja Matt, doktorant [Õpingud katkestatud], (juh) MARIA EWA REMBIALKOWSKA; Kadrin Meremäe; Anne Luik; Maria Ewa Rembialkowska, Food quality depending on different production method. (Toidu kvaliteet sõltuvalt erinevatest tootmisviisidest), Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut
Darja Matt
doktorikraad
Õpingud katkestatud
Ei
1.09.2011
18.05.2021
Inglise
Food quality depending on different production method.
Toidu kvaliteet sõltuvalt erinevatest tootmisviisidest
Food quality depending on different production method.
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia