See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Linaseemneõliga rasvasegu tehnoloogia väljatöötamine ja omaduste hindamine

Aleksandra Klokova, magistrikraad, 2015, (juh) Katrin Laikoja; Vilma Tatar, Linaseemneõliga rasvasegu tehnoloogia väljatöötamine ja omaduste hindamine, Eesti Maaülikool, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2013
20.06.2015
2015
Eesti
Linaseemneõliga rasvasegu tehnoloogia väljatöötamine ja omaduste hindamine
Linaseemneõliga rasvasegu tehnoloogia väljatöötamine ja omaduste hindamine
ValdkondAlamvaldkondCERCS eriala
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia