See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Eesti tarbijate suhtumine toidu kiiritamisse ja mõnede kiiritatud toiduainete määramine elektronparamagneetilisel resonants (EPR) meetodil

Anna Tsõgankova, magistrikraad, 2010, (juh) Katrin Laos; Kalju Lott, Eesti tarbijate suhtumine toidu kiiritamisse ja mõnede kiiritatud toiduainete määramine elektronparamagneetilisel resonants (EPR) meetodil, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut.
Anna Tsõgankova
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2005
25.06.2010
2010
Eesti
Eesti tarbijate suhtumine toidu kiiritamisse ja mõnede kiiritatud toiduainete määramine elektronparamagneetilisel resonants (EPR) meetodil
Estonian consumers' perceptions on food irradiation and the measurement of some irradiated food materials with electron paramagnetic resonance (EPR) method
Tallinn University of Technology, Faculty of Chemical and Materials Technology, Department of Food Processing
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia