See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Tooteinnovatsiooni ja organisatsioonikultuuri vahelised seosed Tartu toitlustusettevõtetes

Alo Lilles, magistrikraad, 2011, (juh) Gerli Hämmal, Tooteinnovatsiooni ja organisatsioonikultuuri vahelised seosed Tartu toitlustusettevõtetes, Tartu Ülikool.
Alo Lilles
magistrikraad
Kaitstud
Ei
31.08.2009
17.06.2011
2011
Eesti
Tooteinnovatsiooni ja organisatsioonikultuuri vahelised seosed Tartu toitlustusettevõtetes
The Relationship between Organizational Culture and Product Innovation in Catering Companies of Tartu
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
2. Ühiskonnateadused ja kultuur2.12. MajandusteadusS190 Ettevõtete juhtimine