Effect of microbial inoculants on silage fermentation quality, nutrient fermentation losses and aerobic stability

Andres Olt, doktorant, (juh) Meelis Ots; Olav Kärt, Effect of microbial inoculants on silage fermentation quality, nutrient fermentation losses and aerobic stability (Bakterjuuretiste kasutamise mõju silo fermentatsiooni kvaliteedile, toitainete fermentatsiooni kadudele ja aeroobsele stabiilsusele), Eesti Maaülikool.
Andres Olt
doktorikraad
Õpingud pooleli
Ei
1.09.2017
Inglise
Effect of microbial inoculants on silage fermentation quality, nutrient fermentation losses and aerobic stability
Bakterjuuretiste kasutamise mõju silo fermentatsiooni kvaliteedile, toitainete fermentatsiooni kadudele ja aeroobsele stabiilsusele
Effect of microbial inoculants on silage fermentation quality, nutrient fermentation losses and aerobic stability
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB400 Zootehnika, loomakasvatus, aretustegevus
1. Bio- ja keskkonnateadused1.6. PõllumajandusteadusB420 Põllumajandusloomade söötmistehnoloogia ja ainevahetusuuringud