See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel.

Aljona Šitkova, magistrikraad, 2012, (juh) Priit Elias; Riina Soidla, Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel., Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakond.
magistrikraad
Kaitstud
Ei
1.09.2009
2012
Eesti
Mikroorganismide erinevate gruppide arvukuse muutused veiseliha laagerdamisel.
ETIS klassifikaatorAlamvaldkondCERCS klassifikaator
1. Bio- ja keskkonnateadused1.7. ToiduteadusedT430 Toiduainete ja jookide tehnoloogia